ST. PERE MITJÀ BARCELONA
2020 - ONGOING 

Renovation of the ground floor and first floor of a 19th century building on the Carrer de Sant Pere Mitjà, a four and a half meters wide street within the old city fabric of La Ribera, Barcelona. 

The biggest challenges in this project are to bring natural light inside the narrow space and to find a good balance between private and public, in this vulnarable area of the city. 

We have started by uncovering layers, discovering fragements from even the 15th century. In the back facade, we create a small patio that brings natural light in this part of the space; in the front facade, we keep the original wooden door, by adapting it and complementing it with a layer of glass. 






location: Sant Pere Mitjà, Barcelona
private commission
date: ongoing (2020)