︎

Continuum











Continuum
Continuum was a 20 meter-long spatial installation made for the 5th event we organised as part of a one-year residency. The installations contained a selection of the drawings on-site we produced in the first half of the residency. 

Floating in the space and simulating an artificial topography, the installation invited the audience to interact and play and hosted a reading by one of our guests, performance curator Ravian van den Hil.
Continuum is part of

ROTATIVE RESEARCH
Reflections & Reactions on Urban Transformation

Self-initiated research on the suggestion of space, architectural representation on-site, the scale 1:1 and the role of physical experience and imagination in architecture.
 
Type
Site-specific installation, Reading

Location
Kulturfolger, Zürich

Year 
2019

Residency
one-year residency Kulturfolger Zürich 2019

Guest
Ravian van den Hil
 
Photos
rotative studio